Wall Street Professional versie 5: Eenvoudig multi-PC gebruik en inclusief Option Street en TA Reporter!

Wall Street Pro 5 is het ultieme softwarepakket voor beleggers en traders. Wall Street Professional biedt u geavanceerde beleggingstools die eenvoudig zijn in het gebruik! Een click met de muis is voldoende om te dagelijks te profiteren van dit beursinformatiesysteem. Wall Street Professional is weliswaar eenvoudig te bedienen, maar de mogelijkheden zijn bijna oneindig! Vele professionele technisch analisten vertrouwen dagelijks op de uitgebreide mogelijkheden van Wall Street. En waarom zou u met minder genoegen nemen?

 Wall Street Professional bestaat uit vier volledig geïntegreerde onderdelen:
 • Tradingsystemen  
  Een unieke Wall Street Professional feature is het ontwerpen van eigen tradingsystemen en indicatoren d.m.v. TA-script of Excel formules. Deze systemen en indicatoren kunt u tevens onderzoeken en backtesten voordat u met echt geld gaat beleggen. 
   
 • TA-script developer  
  In Wall Street Professional is ook de complete TA-script developer opgenomen. Met deze uitgebreide programmeertaal zijn snel  handelssystemen te ontwikkelen, te backtesten en te optimaliseren. Zelfs met Multi Timeframe en Multi Fonds functies!  Klik hier voor een demonstratie, hoe u TA-script  indicatoren kan toevoegen in Wall Street.
 • Koersinformatie  
  Alle voor u belangrijke koersinformatie wordt on-line weergegeven in uw eigen koersmonitoren. Ook als het gaat om optiekoersen en diverse optieberekeningen dan zijn deze via het geavanceerde optie-overzicht te zien. Wall Street Professional waarschuwt u onmiddelijk wanneer uw koerslimieten worden overschreden. 
 • RSS nieuws 
  Alle mogelijke RSS internet nieuwsfeeds kunt u in Wall Street automatisch inlezen. Bijvoorbeeld Reuters-nieuws.
 • Portefeuillebeheer
  Wall Street Professional beschikt over zeer krachtig portefeuillebeheer. Op ieder moment beschikt u over een actuele stand van uw portefeuille en het behaalde rendement. Het jaaroverzicht biedt u alle informatie om snel uw belastingformulier in te vullen. Net als alle andere overzichten kunt u de lay-out en kolommen zelf instellen.
Hierboven zijn de belangrijkste onderdelen van Wall Street Professional kort omschreven. Bekijk ook de volledige lijst met features of de Wall Street Professional folder in PDF formaat en overtuig uzelf over de veelzijdigheid van het programma.

 

 Wall Street Professional compleet met datacontract

Wall Street Professional wordt sinds november 2018 geleverd in een abonnementsstructuur inclusief data van Lenz + Partner GmbH.

 Option Street en TA Reporter nu standaard in Wall Street Pro 5!
Wall Street Professional is een zeer compleet en all-round beleggingspakket. Wat de technische analyse betreft levert het dan ook vele geavanceerde gereedschappen om uw fondsen te analyseren.
 

Met de module TA Reporter is het mogelijk om deze analyses volledig te automatiseren! TA Reporter scant de gehele markt op uw persoonlijke TA filtervoorwaarden en maakt complete rapportages van de markt. Verder wordt TA Reporter met voorgedefinieerde systemen geleverd, welke door ervaren analisten gemaakt zijn. Hiermee krijgt u met één druk op de knop objectieve koop- en verkoopadviezen!

Ook als het gaat om opties dan biedt Wall Street Professional de nodige gereedschappen. Zo zijn theoretische waarde berekeningen en de afgeleiden hiervan standaard beschikbaar. Maar wilt u meer halen uit opties en vooral combinaties hiervan, dan is Option Street het aangewezen gereedschap. U voert bijvoorbeeld uw eigen koersverwachting in voor een optiefonds en Option Street zoekt hier de optiestrategie bij met de statistisch grootste kans op winst!