TA Reporter Professional is een expertsysteem voor technische analyse. Kennis van ervaren technisch analisten is in deze standaard module van Wall Street Professional 5 verwerkt om fondsen een rapportcijfer te geven op basis van een technische analyse radarscan. Hierbij wordt mede rekening gehouden met automatisch berekende steun- en weerstandsniveaus. U kunt met deze software met één druk op de knop uw portefeuilles, monitoren of gehele fondsenbestand doorlichten. Kortom, de TA Reporter geeft u in een handomdraai een compleet technisch advies.
 Geavanceerde technische rapportages voor iedere belegger
Op ieder moment kunt u razendsnel een actueel rapport uitdraaien betreffende de technische gezondheid van portefeuilles, markten, of selectie van aandelen. Kennis van de technische analyse is bij gebruik van de meegeleverde standaardrapporten niet noodzakelijk. Absoluut uniek is ook de automatische berekening van de steun en weerstand. Door de steun- en weerstandsniveaus mee te wegen wordt aan de technische indicatorsignalen nog een extra dimensie gegeven.
 Wat biedt de TA Reporter de gevorderde technisch analist?
Gevorderde technisch analisten kunnen eigen rapporten en filters samenstellen, waardoor het niet meer nodig zal zijn ieder fonds apart te analyseren. Omdat TA Reporter de beurs volgens de door u ingevoerde visie analyseert, kunt u niet alleen veel sneller werken, maar krijgt u tevens uiterst objectieve rapportages. Verder wordt het door de wiskundige aanpak van TA Reporter nog gemakkelijker om de gezondheid van verschillende fondsen met elkaar te vergelijken.
In het rapport kan het volgende worden ingesteld:  
  • Wegingsfactor per indicator bij bepalen totaalscore
  • Indicator parameters per fonds
  • Meerdere indicatoren per rapport met meerdere instellingen, dus bijv. zowel een "korte" als "lange" MACD met verschillende wegingsfactoren.
  • Dynamische bepaling steun en weerstand zowel op basis van concentratieniveaus en piekniveaus. Berekeningsperiode is instelbaar.
  • Dynamische bepaling steun en weerstand per fonds aan de hand van zelf getrokken steun- en weerstandslijnen (bijv. trendkanalen en trading ranges). U kunt uiteraard ook absolute waarden als steun en weerstand ingeven.

 

Vergroot screen shot
Unieke mogelijkheden TA Reporter: 
  • Weging ruimte tot de steun/weerstand bij bepalen score
  • Signalering in rapport van uitbraak steun en weerstandsniveau
  • Signalering wanneer de weerstand in de buurt van de all time high/low komt binnen een bepaalde periode
  • Weergave advieshistorie per fonds 

 

Vergroot screen shot
 Geavanceerde filter mogelijkheden
Het geavanceerde TAR filter selecteert alleen die fondsen welke voldoen aan uw eigen tradingsysteem. Door het toevoegen van en/of indicator voorwaarden kunt u deze overzichten zelf instellen. Zo kunt u bijvoorbeeld een filter instellen die alleen de fondsen weergeeft waarbij de Moving Average stijgt én de MACD op "koop" staat.  Vergroot screen shot
 Real-time filtersignalen
U kunt zelf complexe indicator voorwaarden ingeven die TA Reporter real-time voor u moet gaan bewaken en bij een doorbraak automatisch signaleren. Zo kunt u bijvoorbeeld instellen dat u een aankoopsignaal wilt wanneer de RSI boven de 60 staat en de DMI een koopsignaal geeft.
Deze signalen kunnen u zelfs als e-mail worden toegestuurd.
Vergroot screen shot