Homepage Keyword

Boek "Beleggen met Technische Analyse"
  Beleggen met technische analyse - Harry Geels

Het complete technische analyse standaardwerk

- Inclusief 45 tradingsystemen om te downloaden

In Beleggen met Technische Analyse geeft Harry Geels een uitgebreid en helder overzicht van het vakgebied van de technische analyse, waarbij alle belangrijke charttechnische en statistische technische-analysetechnieken aan de orde komen. Alle technieken worden diepgaand besproken, zonder kritische kantekeningen uit de weg te gaan. Daarnaast worden ook onderwerpen, zoals de Elliott Wave-theorie, handelssystemen, money management en kwantitatieve analyse uitvoerig behandeld.

Dit boek is onmisbaar voor actieve beleggers die technische analyse succesvol willen toepassen op de financiŽle markten. U kunt de bijbehorende CD-rom downloaden, hierop staan 45 tradingsystemen en indicatoren. Inclusief een beschrijving en programmeercodes in EasyLanguage, Metastock, Excel en TA-script (Wall Street Pro).

Bestel via Managementboek 

Bestel via BOL.com

330 pagina’s, € 59,95, ISBN 978-90-77553-03-9  NUR 794

Boek "Traden kun je Leren"
  Traden kun je leren - Michael Ahrens

Timing, Psychologie en Money management

Michael Ahrens bezit ruim 25 jaar ervaring als trader en vermogens-beheerder. Hij heeft de afgelopen jaren meer dan 200 traders intensief getraind en begeleid. Michael weet dus waarover hij praat als hij zegt dat trading echt een vak is en geen hobby. Want wie trading als een hobby ziet, krijgt het ook als een hobby betaald. Dan kost het dus geld.

In dit boek neemt hij u op een nuchtere manier mee in zijn trading wereld. Geen mooie verhalen over traden vanaf het terras of strand, maar gewoon zoals het in de dagelijkse praktijk aan toe gaat. Hij legt u uit hoe hij handelt en besteedt ruime aandacht aan een beruchte valkuil: de psychologische aspecten van trading.
Het is de overtuiging van Michael dat om te slagen als trader u niet buitengewoon intelligent, hoogopgeleid of vermogend hoeft te zijn. Want: traden kun je leren.

Via Managementboek 

Via BOL.com 

Inclusief een speciaal 'Michael Ahrens indicatorpack' voor Wall Street Pro gebruikers (te downloaden via internet link achterin boek)

130 pagina’s, € 37,50, ISBN 978-90-77553-10-7  NUR 794

Boek "Praktijkgids Indicatoren"
 
Praktijkgids Indicatoren - Rombout Kerstens

Handzame technische analyse gids!

Behandelt ook Valuta en CFD's

Deze Praktijkgids Indicatoren geeft een steun in de rug bij de selectie en toepassing van technische-analyse-indicatoren en handelssystemen, waarbij praktisch bruikbare informatie prevaleert boven theoretische diepgang. Dit boek  behandelt de meest gebruikte trendvolgende indicatoren, trendindicatoren, oscillatoren en volume indicatoren. Verder wordt uitgebreid aandacht besteed aan het backtesten en optimaliseren van indicatoren. Daarnaast wordt ook ingegaan op het zelf ontwerpen van handelssystemen. Ook is een beschrijving opgenomen van de legendarische 'Turtle Trading' techniek.
 
Om succesvol te traden is het d.m.v. technische analyse timen van de aan- en verkooppunten uiteraard belangrijk. Maar in dit boek worden ook onderwerpen behandeld welke minstens zo belangrijk zijn: psychologische factoren en money management. Ook wordt aandacht besteed aan de voor- en nadelen van verschillende financiŽle instrumenten zoals: opties, turbo’s, futures, forex (valuta) en CFD's.
 
Het uiteindelijke doel is te komen tot een compleet tradingplan dat met discipline en vertrouwen kan worden uitgevoerd.

Bestel via BOL.com 

Via Managementboek 

Recensie TKA in PDF  

146 pagina’s, € 39,95, ISBN 978-90-77553-07-7  NUR 794

Boek "Succesvol traden in opties, futures en turbo's"
  Succesvol traden in opties, futures en turbo's
Auteurs: Michael Ahrens, Harry Geels en Rombout Kerstens

Alles over derivaten - inclusief hoofdstuk 'Cycle-trading'

Beleggen in derivaten, zoals opties, futures en turbo’s, spreekt velen tot de verbeelding. Door de hefboomwerking van derivaten kunnen winsten -en  verliezen- immers snel oplopen. In dit boekwordt zo goed en compleet mogelijk de werking van opties, futures en turbo’s (en speeders, een variant van turbo’s) uitlgelegd. Hierbij wordt de theoretische diepgang niet geschuwd, maar wel met een scherp oog voor de praktijk. Vanuit deze invalshoek worden onder andere de succesvolste en meest toegepaste optie-strategieŽn besproken.

Voor opties is volatiliteit erg belangrijk bij de prijsvorming en ook hier wordt veel aandacht aan besteed. Net als aan de analyse van de koerstrends door bijvoorbeeld cyclusanalyse en de toepassing van diverse tradingtechnieken. Voorts is een hoofdstuk gewijd aan de psychologische aspecten van trading en moneymanagement.

Kortom, dit boek is niet zomaar een boek over derivaten. Het is een combinatie van product- en marktkennis, waarbij de marktkennis voor een belangrijk deel ook pure praktijkkennis is. De drie auteurs hebben namelijk vanuit verschillende hoedanigheden veelvuldig in de praktijk met derivaten gewerkt.

 Bestel via BOL.com

Bestel via Managementboek    

Extra Informatie over dit boek

160 pagina’s, € 39,95, ISBN 978-90-77553-06-0  NUR 794

Classic boekencollectie van Keyword
Keyword beschikt over een grote collectie beleggingsboeken met meer dan 180 verschillende Nederlandse en Engelstalige titels. 
Van obligaties tot Futures en van Moneymanagement tot daghandel. Er zit in deze collectie voor iedere belegger wel wat bij. De meest bekende boeken zult u kunnen vinden, maar wees er snel bij, want van de meeste titels is er slechts 1 exemplaar beschikbaar.

Overige boeken van Keyword.